top of page

REIKI

Reiki is een japans woord, dat letterlijk “de kracht van de zon” betekend.
Het is een levensenergie die van essentieel belang is voor alles wat leeft.

 
Met de naam Reiki wordt ook de methode aangeduid waarbij via handopleggingen genezende energie wordt doorgegeven. Via de handen wordt de energie doorgegeven. Degene die Reiki geeft is slechts een kanaal en geeft de energie door die de klant nodig heeft.

Bij een reiki behandeling ontvang je de energie, de kracht van de zon, wat zal bijdragen aan het verminderen van eventuele blokkades of klachten waarmee je komt. Een Reiki behandeling is ontspannend, het geeft verlichting en zorgt voor heling.

Reiki is in te zetten bij een brede variëteit aan klachten, onder andere bij stressklachten, pijnklachten, angsten, burn-out, allergiëen en depressieve gevoelens.

Een standaard Reiki behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Het is prettig om gemakkelijk zittende kleding te dragen, om zo nog beter te kunnen ontspannen. Reiki is een behandeling met handopleggingen en aanrakingen. Intieme aanrakingen en alle posities die de persoon als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden.

Gemiddeld wordt er uitgegaan van minimaal 4 behandelingen. Daarna is het per persoon verschillend of er nog aanvullende behandelingen nodig zijn. Het kan zijn dat er een maandelijkse herhaling nodig is, eens per half jaar of helemaal niet meer.

De kosten van een volledige behandeling zijn €44,-. Een verkorte stoelbehandeling is ook mogelijk, de kosten hiervan bedragen €33,-.

Leanne Cuijpers
Reiki: Diensten en doelen
bottom of page