top of page

WIE IS ROCK SOLID

Leanne Cuijpers - Hypnosecoach

Mijn interesse in de mens was al vroeg aanwezig. Wat drijft een mens? Hoe steekt het brein in elkaar? Wat kunnen we doen om het beste in iemand te stimuleren? Hoe kan ik iemand helpen?

De keuze voor een studie psychologie was al snel gemaakt. Na mijn master in de Arbeids- en Organisatiepsychologie ben ik twaalf jaar werkzaam geweest in een productiebedrijf op de personeelsafdeling. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met vele verschillende mensen. En ook hier bleef de interesse om iemand in zijn kracht te zetten aanwezig; zowel bij mijzelf maar ook in de mensen om mij heen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat iemand zich zo prettig mogelijk voelt en daardoor de resultaten behaalt die hij graag wil behalen.

Na zelf ervaren te hebben hoe krachtig de rol van hypnose hierin kan zijn, ben ik in 2021 gestart met de opleiding tot Hypnosecoach om anderen ook het gevoel en het effect van hypnose te laten ervaren.

In 2022 heb ik de opleidingen Reiki I en IEMT gevolgd. In mijn praktijk kan ik hierdoor nog beter mijn werkwijze afstemmen op de klant die voor me zit. Iedereen is anders en iedereen verdient de best passende manier om hem te helpen. Door mijn brede achtergrond kan ik één of meerdere technieken toepassen, om zodoende het beste resultaat te bereiken. 

In 2024 heb ik mezelf verder ontwikkeld door middel van de opleidingen NEI en Reiki II. Hiermee heb ik opnieuw een kwaliteitsslag gemaakt en kan ik nóg beter inspelen op jouw wensen en behoeften.

 

Kortom; dit is dé plek waar je moet zijn als je je daadwerkelijk weer Rock Solid wil voelen! 

foto site.jpg
Over mij: Over mij
bottom of page