top of page

Fia - Kinderhypnose

Mijn zoon worstelt met onzekerheid en angst om fouten te maken. Na een mislukt traject bij een kindercoach zijn we bij Leanne geweest. De rust die heerst in haar praktijk en in Leanne zelf heeft een fijne uitwerking op ons. Haar fijne stem om naar te luisteren en het gepersonaliseerde verhaal sprak onze zoon erg aan. Iedere keer als we naar de opname luisteren merk ik dat mijn zoon rustig word en hij er baat bij heeft. Het helpt hem. 
Dankjewel Leanne!

Marijke - Hypnose

Mijn dochter (17 jaar) heeft een hele fijne ervaring gehad bij Leanne en met resultaat. Haar angst voor verandering en nieuwe dingen zijn nu veel meer onder controle. Iets wat haar vertrouwen heeft gegeven. Ik kan het iedereen aanraden!

Nancy - Hypnose & Reiki

Leanne is op mijn pad gekomen in een moeilijke periode in mijn leven. Heb zowel de hypnose als de Reiki behandeling bij haar gedaan. Beide hebben mij enorm veel gebracht. Terug komen bij mijn gevoel en kracht. 
Voelde mij meteen bij haar op mijn gemak. En zou het iedereen aanraden.

Dave - Hypnose

Zeer prettige ervaring! Leanne heeft mij heel goed geholpen! Een echte aanrader!

Roos - Kinderhypnose

Een hele fijne ervaring gehad met leanne! Bedankt voor het luisteren en adviezen.

Mai - Hypnose

Heel fijne ervaring bij Leanne gehad, geduldig en een luisterend oor.... met een geweldig resultaat

Anoniem - Kinderhypnose

Mijn dochter is bij Leanne bezig met een traject via hypnotherapie. Het werkt voor haar enorm goed. Leanne kan heel goed inspelen op de behoeftes van kinderen! Mijn dochter vertrouwd haar volledig en dat is heel belangrijk in zo'n proces. Ze werkt laagdrempelig en heel open naar ouder en kind. Een hele fijne ervaring voor zowel mijn dochter als ook ik als ouder.

Denise - Hypnose

Ik heb een jaar geleden contact gezocht bij Rock Solid om aan me onzekerheid en afvallen te werken ik heb 5 trajecten gehad en wat heeft dat me geholpen ik was in 2 maanden tijd al 6 kilo kwijt wat een wonder hadt nooit gedacht dat dit zou werken en wat ben ik blij dat ik deze stap heb mogen zetten ik ben een heel ander mensen zit super lekker in me vel heb me zelfvertrouwen terug gekregen en ik heb zo iets als je iets van me vindt en het bevalt je niet dan kijk je maar lekker de andere kant uit ik ben zoals ik ben 💪🏼 en daar ben ik bij Rock Solid achter gekomen. Bedankt voor alles!

Nikki - Hypnose

Ik kan niet omschrijven hoeveel Leanne me heeft geholpen, door de GOUDEN handvaten die ze me heeft gegeven is me zoveel meer duidelijk geworden.. alles valt op zijn plaats.. de druk is van me af en kan nu leren om mezelf te zijn.. en dat dat goed is.

Martijn - Hypnose

Hier ben je in goede handen voor een goede, prettige en veilige hypnose sessie.

Tim - Hypnose

Super fijne therapie gehad hier.
Echt iemand die luistert naar je en je dan op de juiste manier kan helpen en zich de tijd er voor neemt.

Chris - NEI

Nav paar kleine, vage maar toch lastige klachten besloten eens behandeling hiervoor te nemen bij Leanne. Mijn keuze viel gevoelsmatig op Nei, geen echte reden hiervoor. Het was een interressante en leuke behandeling, met daarin veel herkenningspunten. De behandeling gehad en vrij snel daarna kwam een goed en positief gevoel op, welke na een aantal dagen nog steeds aanwezig is.

Achteraf denk ik goede keuze en goede, prettige behandeling

Mai - Reiki afstandsbehandeling

Onlangs een mooie reiki behandeling op afstand mogen ontvangen. Zo bizar wat er met je lichaam gebeurt, je voelt de energie gewoon door je lichaam stromen op die plaatsen waar het nodig is.
Na al een ruime week last te hebben van mijn nek en schouders, voelt het weer soepel. Ook vandaag voelt het nog steeds heel relaxed aan! 

Julie - Reiki afstandsbehandeling

Wauw... een reiki behandeling op afstand mogen ontvangen, wat is dat bijzonder! Zonder fysiek contact te hebben gehad gebeurde er toch vanalles. Na de behandeling had ik echt het gevoel dat er weer "ruimte" was in mijn hoofd, de drukte van het dagelijks leven op een laag pitje gezet en ik zit weer boordevol energie! 
Ik raad het iedereen aan om het te ontvangen.. het brengt je zóveel!

Bert - Hypnose

Ik liep al geruime tijd met pijnlijke nek/schouderklachten. Huisarts stuurde me naar de Fysio, na diverse sessies bracht dit ook nauwelijks verlichting. Toen ben ik via een contact bij Leanne terecht gekomen.
Na slechts één sessie kon ik mijn bovenlichaam weer bewegen zonder veel ongemak. Ze heeft nog een sessie ingesproken (staat op mijn telefoon), dit hulpmiddel heb ik twee keer gebruikt en het resultaat mag er zijn!
Top Leanne, bedankt voor je hulp :)
bottom of page