top of page

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Alles wat u moet weten

WAT IS HYPNOSE?

Veel mensen hebben een verkeerd beeld van hypnose; het klinkt als iets engs waar je geen controle over hebt. Dit beeld wordt vaak bevestigd door de show hypnose die men wel eens ziet op tv.

Een hypnose coaching sessie lijkt hier echter helemaal niet op.


Een hypnose is niets meer dan een diepe ontspanning, een trance. Tijdens de hypnose ben je helemaal bij, je kunt alles horen en je blijft zelf de controle houden. Er kan tijdens de hypnose niets gebeuren waar je zelf niet achter staat.


Door de diepe ontspanning ben je in een staat waarin je onderbewustzijn vatbaarder is voor (nieuwe) suggesties. Hierdoor is hypnose ook zo’n krachtig middel om veranderingen teweeg te brengen.

HOE ZIET EEN HYPNOSE SESSIE ERUIT?

Nadat een afspraak voor een hypnose sessie is gemaakt, wordt je een intakeformulier toegestuurd.

Tijdens de eerste sessie, welke zal plaatsvinden op mijn praktijklocatie, Groenstraat 39B te Melick, wordt dit intakeformulier samen doorgenomen. Samen zullen we dan nader kennismaken en de hulpvraag en gewenste doelen in kaart brengen. Je zult uitleg krijgen over het proces en de ruimte krijgen om eventuele resterende vragen te stellen.

 

Daarna zullen we de hypnose starten waarin je zult ervaren hoe ontspannen je zult zijn. Hier zal het veranderwerk plaatsvinden. Je wil en bereidheid om te veranderen en je medewerking blijven essentieel in het gehele traject.

HOEVEEL SESSIES HEB IK NODIG?

Tijdens onze eerste afspraak, in de intake, bespreken we jouw probleemstelling en zullen we samen een behandelplan opstellen.

 

Na de eerste afspraak zul je al een positief verschil merken. Hier gaan we samen in de vervolgafspraken verder op in. Afhankelijk van de resultaten en jouw ervaringen, kijken we samen naar jouw behoeften en het aantal afspraken dat je dus nodig hebt. In de praktijk blijkt dat gemiddeld 3 afspraken nodig zijn om het beste resultaat te bereiken. Soms zijn 2 afspraken al voldoende, soms zijn er meer afspraken nodig.

WAT IS IEMT?

IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy. 

Het is een krachtige en effectieve methode, waarbij oogbewegingen helpen bij het verkrijgen van een transformatie. IEMT wordt veelal ingezet om vervelende ervaringen los te laten of te verwerken. 

Het resultaat van een IEMT-sessie is een gevoel van bevrijding, verlichting en welzijn.

KAN IK OOK CONTACT OPNEMEN ZONDER DUIDELIJKE HULPVRAAG?

Heb je een onbestemd gevoel? Je zit niet helemaal lekker in je vel, maar je kan ook niet exact de oorzaak aanwijzen? Je hebt het gevoel dat er meer in zit, maar je weet niet hoe je dit naar boven kunt halen?

Ook zonder duidelijke hulpvraag kun je contact opnemen. Samen gaan we onderzoeken wat je graag wil bereiken en welke aanpak het beste bij jou past. Dit kan één van de methodes zijn die ik aanbied (hypnose, reiki of IEMT), maar is veelal een combinatie van technieken. Maatwerk, zodat jij weer de beste versie van jezelf wordt!

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN SESSIE?

De eerste sessie, inclusief intake:  €100,- 

Vervolg sessies:                                 €80,-

Reiki:                                                    €44,-

Reiki stoelbehandeling:                    €33,-

Na mijn prijzen al jaren gelijk te hebben kunnen houden, zal er per 1 juli 2024 een prijsverhoging plaatsvinden. Voor alle afspraken die voor die datum gepland worden, zal nog het huidige tarief gelden. 

Veelgestelde vragen: Veelgestelde vragen
bottom of page